Muzeum Narodowe Ziemi Przemyskiej - logo

Spotkanie z Larą Gessler na Scenie Bunkier

Dodane w kategorii: Informacje, Muzeum Narodowe Ziemi Przemyskiej, Scena Bunkier, Wydarzenia, Wydarzenie muzealne
Wydarzenie odbywa się dnia: 17 sierpnia, 2017
Card Image

17 sierpnia 2017 roku o godzinie 19.00 Scena Bunkier Muzeum Narodowego Ziemi Przemyskiej będzie gościć Larę Gessler. Prowadzący spotkanie Tomir Mazur porozmawia o sztuce gotowania, o kuchni od kuchni a także o debiutanckiej książce Lary Gessler pod tytułem „Słodki zielnik Lary”.

Lara Gessler – rocznik ’89. Skończyła socjologię w Collegium Civitas w Warszawie. Przez rok mieszkała w Londynie, gdzie uczyła się gotowania u najlepszych szefów kuchni. Do Polski wróciła w 2013 roku, żeby pomóc mamie. Współwłaścicielka U Fukiera i Słodki Słony, układa i konsultuje menu dla innych restauracji. Jest cukiernikiem. Gdy skończy 50 lat, chce otworzyć hotel bed and breakfast, gdzie będzie robić gościom śniadania, bo woli śniadania od kolacji. Córka Magdy Gessler. 

Serdecznie zapraszamy.

Kodowanie i design: Michał Krzemiński na bazie projektu stworzonego przez S'Sense

Skip to content